Voorstellen

Coaching begon voor mij eind negentiger jaren toen ik als onderdeel van mijn advieswerk optrad als coach voor minder ervaren collega's. In 2001 en 2002 volgde ik een opleiding tot hypnotherapeut en begon naast mijn baan op beperkte schaal particulieren te helpen met hypnose. Vaak ging het om stressklachten of gebrek aan zelfvertrouwen, en ik hielp veel mensen met het stoppen met roken.

In 2012 ben ik bij mijn werkgever als interne coach gaan werken naast mijn adviseurschap. In 2013 ben ik nog sterker gaan inzetten op coaching, door minder kantooruren te gaan maken, door diverse coachingsopleidingen te volgen en te geven en door mijn praktijk aan huis te versterken. 

Eind 2017 besloot ik met advieswerk te stoppen en volledig op coaching in te zetten, omdat mensen meer ruimte laten ervaren in hun leven, nu met voorrang mijn grootste passie is. Dat komt mede doordat ik de afgelopen jaren ook mijzelf op vele fronten heb kunnen bevrijden. Dat was nodig want ook ik heb alle valkuilen van het leven van heel dichtbij gezien.

Ik ben gediplomeerd coach en hypnotherapeut en heb door de jaren heen vele coachingstrajecten afgerond. Ik heb veel ervaring als adviseur op alle managementniveaus en heb ervaring in het begeleiden van teams en het geven van trainingen en workshops.

Als mens ben ik zachtaardig en vriendelijk. Als coach ben ik confronterend wanneer patronen zichtbaar gemaakt moeten worden, en aanmoedigend als de kracht van het eigen ZELF gevoeld moet worden. Mijn vertrouwen in het leven en in het ZELF van ieder mens, maken mij tot een coach die vertrouwen wekt en tegelijk rust en levenslust brengt.