Voor wie bestemd

Mijn coaching is er op gericht meer ruimte en vrijheid in jouw leven te brengen. Dat doen we door rust en ontspanning te brengen en vandaaruit te ervaren waar je jezelf tegenhoudt en dat er alle ruimte is om voluit te leven.

Waarschijnlijk heb je een baan. Dat werk vind je best wel leuk en eigenlijk gaat het best wel lekker. Maar waarom ben je dan zo vaak moe? Waarom heb je het idee dat jij altijd degene bent die alles moet opknappen?

Of misschien vind je je werk helemaal niet leuk, maar heb je geen idee waarom en hoe je dat kunt veranderen. 

Of ben je meestal voor anderen bezig en doe je maar zelden wat je zelf leuk vindt?

Mijn coachingsaanpak werkt vooral goed als je teveel hooi op je vork hebt, als je vastloopt, als je geen energie meer hebt of het gevoel hebt geremd te leven. We gaan dan naar de kern van waarom je niet zelf tot oplossingen komt, waarom je verkrampt en daardoor de uitwegen niet meer ziet en waarom het zo lastig voor je is om te ontspannen. Vooral geschikt dus als je de neiging hebt jezelf voorbij te lopen, als je het overzicht kwijt bent geraakt of als je het gevoel hebt dat het leven je overkomt.

Het is dus noodzakelijk dat je de wens hebt om tot de kern van jezelf door te dringen. Daar vind je wat jou tegenhoudt en daar ligt de mogelijkheid jezelf daarvan te bevrijden.

 

Voor de werkgever

Heb je medewerkers die er zelf niet uit komen of die vastlopen, zie je je mensen afstevenen op een burn-out, of lijken je mensen moeite te hebben om in beweging te komen, dan kan mijn wijze van coaching een oplossing bieden. Neem contact met mij op voor een oriënterend gesprek of laat je medewerker mij bellen. Dan kunnen we zien of mijn benadering aanspreekt.