Hulpmiddelen bij het stoppen met roken zijn een complete industrie. Legio middelen, boeken, pleisters, snoepjes, en zelfs electrische sigaretten zijn er te koop. En dan toch nog die methode met hypnose er aan toevoegen?

Het antwoord is volmondig Ja. Hypnotherapie is heel geschikt om milde verslavingen, zoals roken, aan te pakken. Onder hypnose kunnen we jouw onbewuste gedachtes, beelden en gedrag rond roken beïnvloeden.

Voor het stoppen met roken werk ik met een standaard vijfweekse aanpak. In die tijd zul je wekelijks onder hypnose gaan en zul je thuis oefeningen doen met zelfhypnose. Daarnaast zal ik je vragen je rookgedrag wekelijks aan te passen. Uiteraard met het ultieme gedrag na vijf weken: helemaal nooit meer roken.

We nemen op die manier op meerdere fronten tegelijk het roken onder handen.

Wanneer je werkelijk wilt stoppen met roken en je de thuisopdrachten, die bij dit traject horen, uitvoert, kan dit haast niet mis gaan. Ik heb dat althans nog niet meegemaakt.

Als je dit traject bij mij start, maken we een afspraak voor een intake gesprek en krijg je voor de week daarvoor gelijk de eerste huiswerk-opdracht. Zo verliezen we geen tijd en start je onmiddellijk met de periode van vijf weken.

Roken doe je zelf , stoppen met roken doe je ook ZELF.