Naast mijn werk in de praktijk ZELF in Nunspeet, ben ik adviseur en coach bij een grote organisatie. In 2002 ben ik opgeleid als hypnotherapeut. Momenteel volg ik de opleiding tot vitaliteitscoach.

Ik heb in mijn leven veel gedaan om mijn eigen balans, rust en gezondheid te vinden. Dit draag ik graag over.

In mijn eigen gezondheidszoektocht heb ik veel gedaan aan sport (veel hardlopen waarbij ik uiteindelijk drie marathons heb gelopen). Momenteel doe ik vooral aan yoga. Yoga is een milde sportvorm die uiterst effectief is om je kracht en souplesse te vergroten.

Ik ben al mijn hele leven gek op koken. In de loop der jaren heb ik mij ontwikkeld van mooi en lekker eten naar voedend en gezond (en nog steeds lekker). Sinds een aantal jaren ben ik gestopt met vlees eten en nu experimenteer ik met het minder eten van tarwe en vermijden van suiker, koemelk en koffie. Mijn energie is met sprongen toegenomen en veel constanter. Ik deel graag mijn ervaringen met je, waarbij gezegd moet zijn dat geen mens hetzelfde is. Wat voor mij werkt hoeft voor jou niet te werken, maar ik help je graag in je persoonlijke zoektocht om zo te eten dat het lekker is én je energie geeft.